Saratele cu cascaval

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
18 Noi 2015 | 4117 vizualizari
Saratele cu cascaval

Vreti ceva bun de rontait? De ce nu saratele? Facute de casa si decorate cu tot ce doriti si poftiti...........

Ingrediente

  • 1 kg de faina
  • 250 gr margarina sau unt la temperatura camerei
  • 150 gr cascaval ras
  • 150 gr smantana
  • 300 ml lapte
  • 2 lingurite sare
  • 2-3 lingurite chimen (optional)
  • 1 lingurita ulei
  • 1 ou batut, sare mare, mac, chimen, cascaval ras, seminte de floarea soarelui

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pana se formeaza un aluat.

Se framanta bine si se lasa sa se odihneasca 2-3 ore.

Luati un pic de aluat si formati batoane de saratele cu mana.

Puneti-le intr-o tava acoperita cu foaie de copt.

Ungeti-le cu ou batut si presarati deasupra garnitura dorita.

Eu am facut cu sare marina, cu seminte de mac si de floarea soarelui.

Dati la cuptor si lasati sa se rumeneasca - 20-30 de minute.

Dupa ce s-au racit le puteti conserva foarte bine intr-o cutie metalica.

Pofta Buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de saratele cu cascaval

Postat de mirela0911

Reteta de saratele cu cascaval

Iata cum se prepara Reteta de saratele cu cascaval In bolul robotului se pune faina cernuta, se face o gropita in mijloc in care se pune jumatate de lingurita de zahar si drojdia prospata,...

Citeste continuarea

Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval

Postat de oanapl

Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval

Se decongelează aluatul la temperatura camerei. Se unge foaia de aluat cu un strat subţire de pesto, pe toată suprafaţa, apoi se presară caşcavalul dat prin răzătoarea mică. Se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.11.2015, 15:02
Vreau si eu!
la 18.11.2015, 15:26
si eu vreau
la 18.11.2015, 15:42
Da da ,vreau
la 18.11.2015, 16:01
oo ce bune sunt astea pentru rontait
la 18.11.2015, 16:04
bune bune

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking