Saratele de sarbatoare cu susan si mac

Postat de Steffy in Aperitive / Garnituri
8 Ian 2013 | 12751 vizualizari
Saratele de sarbatoare cu susan si mac

Am ales sa fac de Craciun niste saratele speciale pentru a intra mai bine in atmosfera sarbatorilor. Reteta e cea mai usoara, doar ca formele saratelelor sunt cele care te incanta.

Ingrediente

  • aluat foietaj 1 kg (sunt 2 foi)
  • 1 ou
  • susan si mac pentru ornat
  • putina faina pentru formele de saratele

Mod de preparare

Decongelam aluatul si il intindem. Nu se preseaza sub nicio forma, il lasam exact cum este in folie.

Cu ajutorul formelor date prin putina faina decupam saratelele. Le punem in tava in care am pus hartie de copt. Ungem saratelele cu oul batut si presaram susan sau mac, dupa dorinta.

Se introduce tava in cuptorul incins maxim 10 minute. Apoi facem alte saratele, pana terminam foile.

Se servesc reci. Impreuna cu o bere sunt delicioase.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele de sarbatoare cu susan si mac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv clatite cu legume

Postat de Meea

Aperitiv clatite cu legume

Călim legumele în puțin ulei și o lingură de Soia pentru 5 minute. În continuare, călim și ciupercile, la fel, în puțin ulei și o lingură de soia, pentru 5 minute. Punem...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Postat de oanapl

Aperitiv placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la cald. Cerni faina intr-un castron si adaugi 2 galbenusuri,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.01.2013, 19:43
bune cu un pahar de bere
la 08.01.2013, 19:58
la 08.01.2013, 20:00
la 08.01.2013, 20:43
faine si gustoase
la 09.01.2013, 00:52

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking