Ingrediente
- 2 pachete piscoturi de sampanie
- 2 pahare mici cu iaurt de caise
- 5 caise
- 1 cana cu zeama de compot sau suc de alte fructe
Mod de preparare
Intr-un castron rasturnam iaurtul si-l amestecam cu caise taiate marunt, oparite. In forma de sarlota punem piscoturi inmuiate in compot si pe fundul formei la fel, pe mijloc punem 2-3 linguri de iaurt, acoperim cu piscoturi, iar iaurt, ultimul strat fiind de piscoturi. Acoperim forma cu capacul din dotare si lasam la frigider pana a doua zi cand scoatem capacul, punem o farfurie deasupra, rasturnam, scoatem forma, ornam deasupra cu jumatati de caise oparile si turnam un topping de ciocolata
Cu formele mici am procedat la fel, doar ca piscoturile le-am taiat in jumatati pe lung, am ornat cu zmeura, fiind fructe mai mici si am pus un topping de fructe de padure.
Va spun ca a fost un viscol mare in bucatarie la mine si nu a mai ramas nimic!!!!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|