Sarmale cu carne de porc si afumatura

Postat de rocsi_1612 in Porc
28 Dec 2014 | 5052 vizualizari

In ultimii ani destul de rar am facut sarmale de Craciun, pentru ca mereu optam pentru altceva. Anul acesta am zis sa fie totul asa mai traditional si sa facem niste sarmalute ca in copilarie, doar cu carne de porc, afumatura si invelite in varza murata...Fierte in oala de lut, aromate, fierbinti si cu putina smantana, sunt o adevarata nebunie!

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 01.01.2015, 20:43
Ina multumesc
la 01.01.2015, 20:43
Multumesc Mena
la 01.01.2015, 20:44
Asa e Mirela
la 01.01.2015, 20:44
Multumesc Timea
la 01.01.2015, 20:44
Babi, acum cam toata lumea e satula de mancaruri
la 01.01.2015, 20:44
Adele
la 01.01.2015, 20:44
Bianca
la 01.01.2015, 20:45
Corina, din cand in cand merge si asa o sarmaluta
la 01.01.2015, 20:45
Multumesc Bunica
la 01.01.2015, 20:45
Vladimir multumesc
la 01.01.2015, 20:45
Cris
la 01.01.2015, 20:45
Daniela
la 01.01.2015, 20:46
Asa imi place Mihaela
la 01.01.2015, 20:46
Le da un gust bun afumatura, Meri
la 01.01.2015, 20:46
Multumesc mult Claudia

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking