Sarmale cu pui la slow cooker Crock-Pot

Postat de gurita_ta2005 in Slow Cooker
22 Iun 2016 | 4146 vizualizari
Sarmale cu pui la slow cooker Crock-Pot

S-au facut excelent si au fost super gustoase!

Ingrediente

  • 1 varza murata
  • 3 foi de dafin
  • putin ulei de masline
  • 1/2 cutie de rosii cuburi
  • apa

Pentru umplutura:

  • 500 g piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 1 lingura de orez
  • vegeta/piper/cimbru

Mod de preparare

Frunzele de varza se desfac cu atentie,se pun intr-un castron mare cu apa.

Carnea de pui se toaca, se pune intr-un castron impreuna cu orezul, ceapa tocata marunt, morcovul ras pe razatoarea mare si condimentele.

Se impacheteaza sarmalutele si se pun deoparte.

Pe fundul vasului slow cooker Crock-Pot 2.4 l punem varza tocata marunt, asezam sarmalele, punem apa, foile de dafin si stropim cu putin ulei de masline.

Setam aparatul la functia High pentru 4:30 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pui la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L Digital

Postat de privatelaura

Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L Digital

Legumele se spala. Vinetele se taie rondele de 2-3 cm, apoi se taie in cuburi potrivite. Rosiile se spala, iar usturoiul se curata si se zdrobeste usor cu ajutorul unui cutit. Slow cooker-ul...

Citeste continuarea

Piept de rata cu cartofi in sos de mere la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de simona72

Piept de rata cu cartofi in sos de mere la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Pieptul de rata se spal, se tamponeaza cu servetele de hartie de bucatarie pentru a inlatura excesul de apa. Se cresteaza partea cu piele si grasime pe orizontala si pe verticala. Se condimenteaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.06.2016, 22:57
E pe lista cioroiul, ca vad ca tare laudat e! Cat despre sarmale, cred ca au iesit super bune!
la 22.06.2016, 22:57
da eu pana acuma sunt multumita,si eu l-am luat la fel ca era prea laudat
la 22.06.2016, 23:00
Io nu-l laud, e plictisitor, nici un pic de adrenalina...
la 22.06.2016, 23:01
)
la 22.06.2016, 23:01
Mmmmm...arata grozav!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking