Sarmale cu spanac (de post)

Postat de cec in Mancaruri de post
10 Dec 2010 | 10001 vizualizari

nu stiu daca ati auzit de ele, ca eu pe unde am pomenit de asa ceva nu se auzise. Eu cand le fac le fac fara cantitati anume asa ca va postez cum le-am facut si vedeti pe parcurs ce si cum Sunt fff bune si mie imi plac mult atat calde cat si reci, as putea spune ca le prefer inaintea celor din carne

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 11.12.2010, 21:59
jumatate din cantitatea de ceapa am calit-o si jumatate am pus-o cruda, deci cand am pus ceapa cruda am pus faina inainte de a omogeniza compozitia
la 11.12.2010, 22:00
Cec...multumesc esti o scumpa
la 12.12.2010, 09:28
RuxuRux multumesc
la 12.12.2010, 15:41
Super! Eu ador spanacul, asa ca in mod sigur am sa le incerc.
la 12.12.2010, 18:43
Ma bucur sa aud asta. Astept impresii
la 12.12.2010, 22:15
bune
la 13.12.2010, 10:34
la 15.12.2010, 20:01
multumesc
fff bune pot zice

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking