Sarmale cu spanac (de post)
Postat de cec in Mancaruri de post 10 Dec 2010 | 10001 vizualizari
nu stiu daca ati auzit de ele, ca eu pe unde am pomenit de asa ceva nu se auzise.
Eu cand le fac le fac fara cantitati anume asa ca va postez cum le-am facut si vedeti pe parcurs ce si cum
Sunt fff bune si mie imi plac mult atat calde cat si reci, as putea spune ca le prefer inaintea celor din carne
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 11.12.2010, 21:59
jumatate din cantitatea de ceapa am calit-o si jumatate am pus-o cruda, deci cand am pus ceapa cruda am pus faina inainte de a omogeniza compozitia
la 11.12.2010, 22:00
Cec...multumesc esti o scumpa
la 12.12.2010, 09:28
RuxuRux multumesc
la 12.12.2010, 15:41
Super! Eu ador spanacul, asa ca in mod sigur am sa le incerc.
la 12.12.2010, 18:43
Ma bucur sa aud asta. Astept impresii
la 12.12.2010, 22:15
bune
la 15.12.2010, 20:01
multumesc
fff bune pot zice
COMENTEAZA