Sarmale cu spanac (de post)

Postat de cec in Mancaruri de post
10 Dec 2010 | 9968 vizualizari
Sarmale cu spanac (de post)

nu stiu daca ati auzit de ele, ca eu pe unde am pomenit de asa ceva nu se auzise. Eu cand le fac le fac fara cantitati anume asa ca va postez cum le-am facut si vedeti pe parcurs ce si cum Sunt fff bune si mie imi plac mult atat calde cat si reci, as putea spune ca le prefer inaintea celor din carne

Ingrediente

  • 1kg spanac
  • 5 cepe
  • 2 morcovi
  • 300-350 g orez
  • 2 linguri bulion
  • o mana faina
  • sare
  • piper
  • frunze de vita

Mod de preparare

am oparit spanacul si apoi m-am apucat de treaba   

si am pus frunzele de vita la desarat

am tocat cepele din care jumatate am pus la calit cu morcovii dati pe razatoare

am tocat spanacul

am pus orezul peste ceapa si morcov

apoi spanacul

bulionul (2 linguri sau dupa preferinta)si condimente, sare, piper

dupa ce am luat de pe foc am pus cealalta jumatate de ceapa tocata si o mana de faina

le-am impachetat si mi-au iesit 52 de sarmalute pe care le-am pus la fiert

pofta buna celor care vor incerca reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu spanac (de post)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale speciale

Postat de mihaelar63

Sarmale  speciale

Pasatul se spala din mai multe ape . Se pune la inmuiat macar 2-3 ore impreuna cu orezul si stafidele. Se desfac frunzele de varza si se curata de nervuri . Spalati si scurgeti spanacul ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2010, 21:35
Cat de frumoaseee! ( Iertare Cec nu stiu ce a fost cu mine ca te-am incurcat )
Aziz...si daa mereu ma astept la bunatati din partea ta si tu stii deja asta
la 10.12.2010, 21:56
la 10.12.2010, 22:02
multumesc
mult mai important e ca sunt f bune , eu nu ma pot opri la una
la 10.12.2010, 22:25
n-am facut, dar am mancat. Soacra-mea face si-n frunze de hrean sau de stevie, sunt excelente!
la 11.12.2010, 00:14
cu spanac in interior nu am facut/mancat , dar impachetate in spanac sau hrean ,da

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking