4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Desi nu obisnuiesc sa tin post,astazi am facut sarmalute de post .
Ingrediente
Mod de preparareSe oparesc foile de varza in apa cu sare cca.20 minute,apoi se lasa la scurs. Pentru umplutura se caleste ceapa tocata marunt in ulei. Apoi se aduga ardeiul tocat, morcovul ras si stafidele. Ultima oara se adauga si orezul si se mai lasa 2 minute. Se lasa compozitia sa se raceasca si se aduga oul, bulionul si condimentele. Se invelesc sarmalutele si se aseaza intr-o oala de lut pe un pat de varza tocata. Se aseaza in straturi, iar intre ele se pun foile de dafin. Se dau la cuptor cca. 45 minute. Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de cristinutanicolita
Alegem foile de varza si, daca sunt prea sarate sau acre, le lăsăm în apa rece. Curățăm si spălăm legumele. Soia o punem in apa fierbinte 15 min. Ceapa o tocam marunt,...
Citeste continuareaPostat de simona72
Ghebele se scot seara din congelator si se lasa la dezghetat in frigider. Se clatesc cu apa si se pun intr-o strecuratoare. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei pana devine sticloasa. Se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|