Sarmale de post cu praz si soia "Inedit"
Postat de Bunica in Mancaruri de post 22 Mar 2013 | 6726 vizualizari
Am tot facut sarmale de post cu ceapa si mi-am zis sa incerc si cu praz.Mi se par mai dulci.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (44)
la 22.03.2013, 14:19
bravo , deci se poate manca bine si in post
la 22.03.2013, 14:27
Buni, câte ziceai că poţi să expediezi şi spre noi? Minunate!
la 22.03.2013, 14:43
Buni, azi tre sa fac musai
la 22.03.2013, 14:56
Sunt eu carnivora,dar la sarmale din astea nu zic nu,imi plac mai mult decat cele cu carne,de fapt din alea cu carne nu mananc,mananc doar varza de la ele...
la 22.03.2013, 15:01
Si noi mancam cu mare placere.Reci,calde nu conteaza
la 22.03.2013, 15:02
Parinte vreo 15 ti-ajung?
la 22.03.2013, 15:05
Apăi Buni mare pomană-ţi faci
la 22.03.2013, 15:06
Buni,esti cam zgarcita,lui Padre de la 30 in sus,ca e la cura de ingrasat...
la 22.03.2013, 15:10
Parinte,da nu mai bine pui tu de mamaliga si eu vin cu cratita la voi?
la 22.03.2013, 15:16
Cleme, mă chinui de 10 ani să iau 3 kg, iar săptămâna asta am mai pierdut două.
Buni, bună şi varianta ta, deşi, cred că eu vin pe la capitală săptămâna ce vine, că trece martie şi-mi rămân prietenii fără sfeşatnii.
Lasă, că vii cu sarmale de dulce, după Paşti, să dea iarba bine.
la 22.03.2013, 15:21
Padre fierul iute ....
la 22.03.2013, 15:28
Fff bune sarmale Buni!!
la 22.03.2013, 15:30
mmmmmm super!
COMENTEAZA