Sarmale din carne de pui in foi de dragavei
Postat de katty in Pui 25 Apr 2020 | 2456 vizualizari
Ca de obicei, de Paste imi place sa fac sarmale in foi de dragavei. De data asta le-am facut din carne de pui la care am adaugat si ceva kaiser pentru gust.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (18)
la 25.04.2020, 20:23
Arată excelent! Dar te rog să ne spui ce înseamnă ”dragavei” și ”sfandoc”... Sunt niște regionalisme pe care nu le cunosc și sunt curioasă...
la 25.04.2020, 20:24
Ce bine arată! Nici eu nu am auzit de dragavei.
la 25.04.2020, 20:26
Dragavei nu e acelasi lucru cu stevia sau ma insel ?
la 25.04.2020, 20:27
Rodica dragaveiul este acelasi lucru cu stevia, poate o stii sub numele asta, iar sfandocul este ceva asemanator cu cimbru ca miros si se foloseste la noi in Oltenia la caltabosi, sarmale.
la 25.04.2020, 20:35
Mulțumesc, Katty! Sună frumos cuvântul ”dragavei”...!
la 25.04.2020, 21:16
N-am mai mancat. Dar par gustoase.
la 25.04.2020, 23:24
la 26.04.2020, 00:48
Foarte bune !!! Foarte light !!!
la 26.04.2020, 00:56
Ai mai folosit sfandoc si nu m-am lasat pana nu i-am dat de capat [ data trecuta }. Este unul si acelasi lucru cu schinduful
la 26.04.2020, 07:01
Ce bine arata!
la 26.04.2020, 09:04
la 26.04.2020, 12:09
Eu cu dragaveiul/leurda inca nu am facut cunostinta, asa ca incerc la tine!
la 26.04.2020, 12:27
Dar ce pofta imi faci
COMENTEAZA