Sarmale in dovleac

Postat de simona72 in Mancaruri cu carne
17 Noi 2014 | 6457 vizualizari

Prima oara cand am vazut reteta asta a fost la cei de la Crama Haiducilor. Mi-a placut ideea tare mult si am zis ca este o reteta buna pentru atunci cand ai musafiri la masa. Eu i-am avut invitati pe parintii nostri si am zis ca este momentul sa incerc reteta. Am mai dat o cautare pe net pentru a avea mai multe informatii despre reteta si m-am apucat de treaba. Reteta este minunata si este numai buna pentru atunci cand aveti mai multi musafiri invitati. Am cautat in piata un dovleac frumos care sa nu fie nici prea mare(sa incapa in cuptor), pentru ca am vazut si dovleci imensi, dar care sa nu fie nici prea mic si sa intre suficiente sarmale. Am optat pentru sarmale in foi de varza murata cu carne de porc si sarmale in foi de vita de vie din carne de vitel(pentru cei ca mine, care sunt la regim si nu mananca carne de porc)

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 17.11.2014, 21:03
Auuu, ce bine mai arata!
la 17.11.2014, 21:40
Multumesc tuturor pt aprecieri!
la 21.11.2014, 11:07
Cat de bune trebuie sa fi fost!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking