Sarmale in foi de vita

Postat de Patricia_Iordache_79 in Mancaruri cu carne
23 Iun 2013 | 11797 vizualizari

Mai ales in sezonul cald, imi place sa pregatesc aceste sarmalute si sa le servesc cu smantana rece sau usturoi. Sursa de inspiratie a fost blog-ul culinar "Barbat la cratita". Stiu ca uneori lenea-i cucoana mare - mai ales cand vine vorba de infasurat sarmale - dar va asigur ca merita sa le preparati. Iata despre ce este vorba...

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 23.06.2013, 10:32
Vreau si eu ca mi-e lene sa fac!
la 23.06.2013, 10:33
Ce bun! Vin sa le gust! Nu am mai mancat de mult tare sarmalute!
la 23.06.2013, 10:34
Mariana, infasor cu mare drag sarmale! Te pup!
la 23.06.2013, 10:35
Dya, hai, te astept! Ma bucur ca-ti plac!
la 23.06.2013, 10:37
de cand zic si eu ca fac,acum chiar mi-ai facut pofta...
la 23.06.2013, 10:43
bune, si cu smantanica
la 23.06.2013, 10:47
la 23.06.2013, 10:59
Ei , nu degeaba ziceam io ca esti harnica ...
la 23.06.2013, 11:01
Mmmm
la 23.06.2013, 11:11
mmm...vin si eu la o portie de sarmale
la 23.06.2013, 11:11
foarte bune!
la 23.06.2013, 11:17
foarte bune~!
la 23.06.2013, 11:18
cele mai bune sarmalute sunt cele imbracate in foi de vita! Am zis!!
la 23.06.2013, 11:44
la 23.06.2013, 12:02
bune bune

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking