Sorcova
Postat de simona72
Cartofii se spala bine de tot si se pun cu coaja la fiert in apa cu sare(se lasa sa fiarba pe treisfert). Vinetele si dovleceii se curata de coaja, se taie felii pe lung si se pun in apa cu sare...
Citeste continuareaDe cum am vazut reteta aceasta pe un site culinar rusesc nu am mai avut somn bun. Curiozitatea culinara mi-a fost incitata de pregatirea frunzelor de varza prin congelare si prin modul de impachetare. Sunt foarte multumita de rezultat. Reteta ruseasca prevedea si usturoi dar eu nu am folosit. In plus am pus crupe de porumb care sunt preferatele familiei in sarmale.
Ingrediente
Mod de preparare
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale rasucite - ca la rusi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|
Postat de simona72
Cartofii se spala bine de tot si se pun cu coaja la fiert in apa cu sare(se lasa sa fiarba pe treisfert). Vinetele si dovleceii se curata de coaja, se taie felii pe lung si se pun in apa cu sare...
Citeste continuareaPostat de lucy2002
Spalam bine carnea. Adaugam apa rece peste carne cu trei degete mai mult si o punem la fiert la foc rapid. Cand incepe sa fiarba si avem spuma o indepartam din cand in cand. Adaugam legumele si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|