Sarmale si ardei umpluti de post la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu in Slow Cooker
21 Noi 2017 | 5392 vizualizari
Sarmale si ardei umpluti de post la slow cooker Crock-Pot

Eu carnivora, dar imi plac mai mult sarmalele de post......deci eu cu pofta nu ma pun, ca ma pune ea la podea.......:D

Ingrediente

  • 1 buc oala Crock-Pot ( aia cea mai mica, dupa buget Coane Fanica )
  • 1 varza acra
  • amestec de rosii cu ardei ( productie proprie)
  • Umplutura
  • 4 morcovei ( n-au vrut sa creasca mai mult sau tinut pe pozitii )
  • 7-8 cepe albe ( astea au crescut, cum au vrut ele, mai mari, mai mici )
  • 3 ardei capia rosii
  • 200 g orez
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit
  • 1 cana cu apa

Mod de preparare

Am facut 10 sarmale si 3 ardei umpluti. Am ales 10 foi pentru impachetat sarmalele, le-am taiat potrivit, cat sa fac o sarma nici prea mare, nici prea mica. Foile de varza le-am trecut prin apa calduta, le-am lasat sa se scurga bine. Am tocat restul de varza si am trecut-o si pe ea prin jet de apa calduta si apoi am lasat-o la scurs, cat timp am facut umplutura. Am curatat morcovul si ceapa, am dat morcovul pe razatoara mica, ceapa am taiat-o marunt. Orezul l-am spalat bine.

Am pus tigaia wok pe foc, am lasat sa se incinga, am pus ulei si apoi, orezul, ceapa si morcovul, potrivim de sare si piper si le calim. Lasam sa se raceasca putin si apoi formam sarmalele si umplem ardeii. Varza tocata o amestecam cu amestecul de rosii cu ardei. Asezam un strat de varza tocata pe fundul vasului slow cooker-ului Crock-Pot de 2.4 l, apoi asezam sarmalele, deasupra ardeii si la final, adaugam restul de varza tocata, adaugam apa, punem capacul si bagam crock-ul in priza, setam pe functia high. Lasam cca. 4 ore, apoi servim cu ardei iute, mamaliga sau paine neagra in functie de gusturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale si ardei umpluti de post la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tocana de miel cu cartofi la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale

Tocana de miel cu cartofi la slow cooker Crock-Pot

Carnea de miel se portioneaza, se curata si se spala. Legumele se curata si se toaca. In vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 lse pune uleiul, ceapa tocata, morcovii taiati...

Citeste continuarea

Navarin – tocana frantuzeasca de berbecut la slow cooker Crock-Pot

Postat de Ksenya

Navarin – tocana frantuzeasca de berbecut la slow cooker Crock-Pot

Carnea o asezonam cu sare si piper, stropim cu ulei, amestecam totul si dam la cuptor pentru 40 minute la 160 grade C sau se poate rumeni si in tigaie. Alegeti metoda care va place....

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Comentarii

la 21.11.2017, 19:19
Foarte bune! Trebuie să facem și noi...
la 21.11.2017, 19:19
Foarte bun. Am venit la o portie!
la 21.11.2017, 19:25
N-am multe dar impartim, ca asa-i frumos.....
la 21.11.2017, 19:35
Eu prefer sarmalele de post, decat cele cu carne! Imi plac la nebunie si chiar am in frigider, ca altfel iti ceream!
la 21.11.2017, 19:40
bune bune

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking