Sarmalele padurarului (de post)

Postat de Ksenya in Mancaruri de post
13 Mar 2017 | 9345 vizualizari

La fel ca si la ciorba padurarului, ingredientele de baza vin din padure, de aici si denumirea pe care i-am dat-o retetei. Datorita frunzelor de podbal, sunt niste sarmale foarte usor de digerat. Bune tare. Un amanunt ar fi ca se fac mici atat cat sa incapa in gura. Le mananci ca pe niste seminte pentru ca se duc rapid. 

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 13.03.2017, 17:39
Cat de delicioase sunt retetele tale
la 13.03.2017, 17:44
Tare bine arată!
la 13.03.2017, 18:35
Woow!
la 13.03.2017, 19:11
Fără număr!!! Grozav de bune cu mămăliguță și sos de usturoi....și ardei iuți murați
la 13.03.2017, 19:16
la 13.03.2017, 19:40
la 13.03.2017, 19:46
Yummmm, ce bune!
la 13.03.2017, 20:26
Nu am mancat cu frunza de podbal.Cred ca au fost tare gustoase
la 13.03.2017, 21:21
Nebunie de rețetă!! chiar mă gândesc să fac cu frunze de viță...
la 13.03.2017, 21:35
Cred ca sunt o minunatie!
la 13.03.2017, 22:06
la 14.03.2017, 09:34
Multumesc de trecere!
la 14.03.2017, 11:43
Ce-as manca si eu o portie!
la 14.03.2017, 14:05
Bune!
la 17.03.2017, 09:13
Și eu vreau !

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking