Sarmalute a la Dana

Postat de danielaR in Mancaruri cu carne
30 Iul 2014 | 2909 vizualizari
Sarmalute a la Dana

totdeauna cand fac o mancare imi place sa o schimb,sa o personalizez..deci am facut sarmalute cu ce mi-a venit prin cap.incercati si voi!

Ingrediente

  • 200 gr orez
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 piept de pui
  • o conserva de ciuperci
  • 1 praz mai mic
  • 4 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • frunze de varza si hrean

Mod de preparare

Pieptul de pui il dam la robot apoi pe rand legumele.ceapa,prazul,ciupercile,morcovul.

Adaugam bulionul,sare,piper si ulei

Amestecam ingredientele si incepem sa rulam sarmalutele

Eu am avut foile de varza si hrean gata pregatite si a fost usor..

Am pus in oala.Am pus apa cat sa acopere sarmalele,am dat folie de aluminiu si am pus la fiert in cuptor

Am fiert cam 120 minute la cuptor

Mi-au iesit atat de bune......le-am servit cu piftelute

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute a la Dana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Couscous marocan cu pui (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Couscous marocan cu pui (reteta video)

Incingem uleiul de floarea soarelui intr-o oala, punem apoi carnea de pui, ceapa, condimentele, patrunjelul si rosiile, amestecam bine si lasam pe foc aproximativ 5 minute. Punem apoi apa cat sa...

Citeste continuarea

Chiftele in sos de maioneza cu iaurt si ceapa rosie

Postat de merisor67

Chiftele in sos de maioneza cu iaurt si ceapa rosie

Trebuie să pregătim mai întâi ceapa roșie care trebuie să stea câteva ore bune în oțet cu apă și sare. Ideal ar fi să o lăsăm de seara până a doua zi,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.07.2014, 14:09
Aceasta este adevarata bucurie a prepararii bucatelor . Nu cred ca exista bucatari care au ajuns renumiti repectand retete la miligram
la 30.07.2014, 14:12
sincer nu prea respect la gramaj,...doar la dulciuri care sunt pretentioase..
la 30.07.2014, 14:21
ce micute sunt
la 30.07.2014, 14:29
din greseala au iesit asa mici...de obicei nu le fac asa
la 30.07.2014, 14:47

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking