Sarmalute cu pasat in vas roman-post
Postat de nadina73 in Mancaruri de post 3 Apr 2010 | 13867 vizualizari
sarmalele cu adevarat romanesti sant cele cu pasat, sant fantastic de bune
Inapoi la reteta
|
Comentarii (17)
la 03.04.2010, 08:55
trebuie sa-i iau si eu un vas din asta k tare bn mai arata mancarea facuta in el si ii da si un gust mai bun, nu am facut niciodata cu pasat, o sa incerc si eu
la 03.04.2010, 21:05
multumimesc mult pusik te pup paste fericitv va asteptam sa ciocnim un ou
la 03.04.2010, 22:23
am si uitat gustul de cand nu am mai mancat , foarte bune ne facea bunica erau
la 03.04.2010, 22:25
Ce bine arata!!! Dar nu stiu ce e pasatul...un fel de cous-cous??
la 03.04.2010, 23:00
sant foarte bune,dar nu am pasat,trebuie sa aduc de la tara
la 04.04.2010, 13:46
ce bine arata
la 04.04.2010, 22:40
cum arataaaaaaaaa
la 05.04.2010, 02:49
HRISTOS A INVIAT! daca tot nu am somn ,ma plimb printere retete,multumesc tare mult,de ce rivka arata tare rau?sau tie rusine?
la 05.04.2010, 02:55
oana nu stiu cum sa-ti definesc acest pasat este ca un malai mai mare sau am inteles ca se mai zice CRUPE daca bine am inteles
la 05.04.2010, 15:59
excelenta reteta cred ca e peste 10 ai nu am gustat asa ceva ca nu am gasit pasat.
la 05.04.2010, 18:32
e adrevarat sylvia si eu cred ca nu am mancat de vreo 12 ani daca nu mai bine,si mia trimis din tara ,sant grozave
la 06.04.2010, 00:49
Nu am mancat niciodata: S
la 09.04.2010, 23:42
incearca bita sant super bune
la 04.12.2012, 17:43
ce bine arata
la 04.12.2012, 17:44
Sigur sunt o nebunie! Dar de unde sa luam pasatul?
COMENTEAZA