Sarmalute in foi de vita cu carne de oaie

Postat de Mihaela11_jo in Oaie
25 Apr 2011 | 9019 vizualizari

Sarmalutele in foi de vita umplute cu carne de oaie macinata si orez sunt una din mancarurile nelipsite la restaurantele cu profil arab si una din delicatesele obligatorii la mesele pentru oaspeti. Se pastreaza pentru iarna fie congelate in saculeti de plastic, in borcane vidate , in sticle de plastic sau murate. Gospodinele arabe sunt atat de migaloase: daca li se par prea mari frunzele de vita le taie in jumatati; cu cat sunt mai mici sarmalutele , cu atat e socotita mai priceputa gospodina!

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 25.04.2011, 21:06
Cris
la 26.04.2011, 08:46
foarte bun
la 26.04.2011, 14:37
Motan
la 26.04.2011, 20:31
vai de mine mihaela ce mici le faci la voi e de munca nu gluma eu cred ca divortam
la 26.04.2011, 20:59
Kamy
la 27.04.2011, 08:40
la 29.04.2011, 08:05
mamaieelena
la 29.04.2011, 08:11
Wow! Cata munca!!! Splendid!!!!
la 30.04.2011, 22:39
Ruxy
la 10.06.2013, 13:43
delicios,mereu fac si eu,si imi place ca pe fundul oalei sub sarmalute sa pun cite un rind de bucati de carne,ca atunci cind le rastorn sa arate ca un tort de sarmalute cu carne deasupra,felicitari,esti uimitoare
la 11.06.2013, 12:05
samira2

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking