Sarmalute in foi de vita cu carne de oaie

Postat de Mihaela11_jo in Oaie
25 Apr 2011 | 9045 vizualizari

Sarmalutele in foi de vita umplute cu carne de oaie macinata si orez sunt una din mancarurile nelipsite la restaurantele cu profil arab si una din delicatesele obligatorii la mesele pentru oaspeti. Se pastreaza pentru iarna fie congelate in saculeti de plastic, in borcane vidate , in sticle de plastic sau murate. Gospodinele arabe sunt atat de migaloase: daca li se par prea mari frunzele de vita le taie in jumatati; cu cat sunt mai mici sarmalutele , cu atat e socotita mai priceputa gospodina!

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 25.04.2011, 09:58
minunate
la 25.04.2011, 10:12
interesant..... in foaie de vita am papat numai sarmalute de porc, dar de oaie nu..... trebuie sa fie foarte bune....
la 25.04.2011, 10:39
ai trecut si acolo testul de gospodina foarte priceputa saptamana trecuta am invartit prima mea sarma,facea mama si am vrut sa incerc si eu...mie imi place mai mult varianta araba cu vita,ca sunt mai uscate si asa de aromate
la 25.04.2011, 10:44
Vai, cat e de fina! Cat carnatul de Plescoi Esti o gospodina foarte priceputa, nu incape indoiala As papa si eu cu carne de oaie, cred ca-s delicioase Sarbatori cu bine, Mihaela
la 25.04.2011, 10:48
imi place carnea de oaie ma servesc cu sarmalute....dar iti iau si cateva fructe
Hristos a inviat!!
la 25.04.2011, 10:48
foarte bune
la 25.04.2011, 10:49
cat de mici si dragute..bravo pentru rabdare
la 25.04.2011, 11:17
sint,, mari,, si subtiri cit degetu mic,pfiii cita treaba la ele si ce repede se maninca
la 25.04.2011, 11:50
Felicitari pentru sarmalute, chiar ca asa e la cata migala este normal ca e gospodina mai priceputa. Imi plac la nebunie sarmalutele in foi de vita iar cele de oaie sau miel sunt si sanatoase. Foarte frumoase sunt
la 25.04.2011, 15:12
Kukki
Madi
Adina
Multumesc Ina( soacra mea pune sub sarmalute si o bucata de grasime de oaie..hahaha )
Elena
Rocsi
Susu
Mona
Tu ca si socrul meu care spune: ce-i mancarea asta care trebuie sa rulezi la sarmalute 2 ore si se mananca in 10 minute
la 25.04.2011, 15:18
Pfffff...nu mi-ar placea sa fiu gospodina acolo la tine. Cu siguranta n-as trece testul sarmalei.
la 25.04.2011, 15:21
Miha
Sarbatori fericite!
Te invit sa le gusti
De aceea am pus fotografii cu straturile alternative in cratita sa vedeti cam in ce cantitati se gateste aici
la 25.04.2011, 15:49
arata super.eu nu am rabdare sa le fac asa de mici
la 25.04.2011, 20:10
Sufletista
la 25.04.2011, 20:24
Prezentare de exceptie super bun Mihaela draga mea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking