Sarmalute in foi de vita de post

Postat de Mihaela11_jo in Mancaruri de post
19 Noi 2010 | 9092 vizualizari

Sarmalutele in foi de vita de post sunt servite ca aperitiv la restaurantele cu specific arab si la hotelurile de 5*****. Sunt cunoscute sub numele de "yalangi".

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 22.11.2010, 01:43
ce bijuterioare , la o juma' de inspiratie , as ,, topi '' 5 bucati
Felicitari pentru rabdare si indemanare
la 22.11.2010, 20:58
Draga Nadine, plec la cabinet( sunt medic) dimineata la 8.45 si vin acasa seara la 19.30; asa ca singura optiune e " pasare de noapte".
la 22.11.2010, 21:01
Draga Mihaela te invit la masa; cum sa-ti spun , sarmalutele astea mici sunt ca niste droguri: tot mai vrei si mai vrei pana se topesc.
Socrul meu glumeste: zice " ce mancare mai e si asta la care lucrezi 2 ore si se mananca in 5 minute" !!!
la 22.11.2010, 21:05
A oleu,ce migaleala " ce mancare mai e si asta la care lucrezi 2 ore si se mananca in 5 minute" !!!"...precum clatitele,nu ajungi sa le asezi in farfurie ca au si disparut
la 22.11.2010, 21:08
beduinii le numesc ,,dawale,,si sint super
la 22.11.2010, 21:12
deci santem cumintidoamna doctor nu de alta dar sa nu primesc vre-o injectiechiar ca as plangepup ne vedem la noapte
la 22.11.2010, 21:12
pe bucataras ,sa nu se inteleag altceva
la 23.11.2010, 15:23
la 23.11.2010, 15:23
Multumesc dia
la 12.03.2011, 14:14
la 12.03.2011, 15:10
Multumesc Cris
la 16.08.2011, 00:17
astea m-au cucerit, incerc sa le fac saptamana asta. Dar stii ca asta o sa fie prima mea reteta de sarmale incercata, o sa imi aduc aminte de tine toata viata
la 17.08.2011, 00:46
Adina

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking