Sarmalute in foi de vita de post

Postat de Mihaela11_jo in Mancaruri de post
19 Noi 2010 | 9138 vizualizari

Sarmalutele in foi de vita de post sunt servite ca aperitiv la restaurantele cu specific arab si la hotelurile de 5*****. Sunt cunoscute sub numele de "yalangi".

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 19.11.2010, 23:29
Ce de bunatati
la 20.11.2010, 00:16
super ce imi plac mie asa micute
la 20.11.2010, 10:53
azi fac si eu sarmalute de post
la 20.11.2010, 11:13
doamne, cum arata...
la 20.11.2010, 11:27
Mihalea as manca la yalangi din astea .... cate 20 odata!5f!
la 20.11.2010, 19:50
Draga Nadina;sunt deacord ca arata super asa mici , dar cand am musafiri (peste 20 de persoane de fiecare data) stii ce fericire e sa rolezi 1 kg de foi de vita
Bineinteles ideea e sa fie cat mai mici; am vecine care taie frunza de vita in 2 pentru acest scop si apoi fac sarmalutele
la 20.11.2010, 19:52
Mariana esti invitata mea; la 20-25 de invitati nu mai conteaza 4 in plus
la 21.11.2010, 14:58
daca ai fi mai aproape de mine ti-as face o vizita....................
la 22.11.2010, 00:27
Doar 2 ore si jumatate cu avionul
la 22.11.2010, 00:58
pai vin si eu dar unde stai?
la 22.11.2010, 00:58
vrei nu vrei ma autoinvit singura
la 22.11.2010, 01:26
Amman St.Baker Al Baw ! Bau Bau Bau!!!
la 22.11.2010, 01:27
Glumesc ,Nadina si toate prietenele mele de pe bucataras sunt bine venite la Amman !
la 22.11.2010, 01:31
Vai mihaela11 cred ca e numai dupa deal ,ma gandescdar vin acuma
la 22.11.2010, 01:31
da nici tu nu ai somn va sa zica?vezi ca devi si tu pasare de nopate ca si noi e o boala molipsitoare

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking