Sarpe incolacit (foietaj cu branza si stafide)

Postat de nadina73 in Dulciuri
14 Ian 2011 | 12531 vizualizari
Sarpe incolacit (foietaj cu branza si stafide)

Un foetaj cu branza si stafide grozav de bun si rapid de preparat,reteta este preluata de pe Gourmandine ,ce-i drept cu modificari

Ingrediente

  • 1 aluat de foietaj congelat
  • 200 g branza de vaci
  • 2 galbenusuri de ou
  • 150g zahar
  • 2 vanilii
  • 100 g stafide
  • coaja rasa de lamaie

Mod de preparare

Se decongeleaza aluatul de foietaj. Se intinde putin cu sucitorul daca e prea goasa foaia.

Se amesteca branza de vaci cu zaharul , galbenusurile, coaja rasa de lamaie si vaniliile. Se intinde compozitia de branza pe foaia de foietaj, se presara stafidele si se ruleaza stans cat de cat. Se incolaceste aluatul, se unge cu putin ulei sau miere si se da tava la cuptor pentru 25-30 minute la 180 grade. Super bun si rapid

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarpe incolacit (foietaj cu branza si stafide)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

Postat de privatelaura

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

Iata cum se prepara Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc: Intr-un vas, puneti branza de vaci, un praf sare, oul, siropul de agave sau zaharul, pasta de vanilie si coaja rasa...

Citeste continuarea

Bomboane Raffaello cu stafide

Postat de TAB1TA

Bomboane Raffaello cu stafide

Stafidele se pun in apa cu esenta de rom si se lasa cateva minute, apoi se scurg bine. Laptele praf se amesteca cu untul si esenta de vanilie, obtinandu-se o compozitie omogena. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.01.2011, 14:31
nadina dar ai facut numai bunatati. O iau si eu pe bibi de la gradi si venim sa iti facem o vizita.
la 14.01.2011, 14:49
cred ca avem aceleasi gusturi cand este vorba de gatit si papalit,ma cuceresti cu fiecare reteta
la 14.01.2011, 15:02
grozav de buna..............
la 14.01.2011, 15:08
. sa-mi fie rusine ca sunt la dieta .
la 14.01.2011, 15:08
Combinatia de branza dulce si stafide e pe placul meu

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking