Ingrediente
- 800 g scarita de porc
- 1 ceapa
- 2 linguri ulei
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura de sirop d'artar (al meu era fara zahar)
- 1 lingura sos concentrat de rosii
- 1/2 ardel rosu
- cimbru uscat
- sare, piper
Mod de preparare
Curatati legumele, tocati usturoiul. Taiati ceapa si ardeiul in lamele. Amestecati uleiul cu siropul si concentratul de rosii. Puneti carnea intr-un vas pentru cuptor, presarati sare si piper si ungeti-o cu sosul pregatit. Presarati deasupra cimbru uscat, ceapa, usturoiul si ardeiul taiat. Acoperiti cu o foaie de aluminiu si dati la cuptorul incalzit la 160 °C timp de 50 de minute. Indepartati foaia, ridicati temperatura la 180°C si lasati inca 20-25 minute sa se rumeneasca (intoarceti carnea la jumatate de timp) Serviti cu garnitura dorita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scarita de porc/ Ribs la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|