Ingrediente
- 400 gr de scoici(paste)
- 300 gr de ton
- 300 ml rosii in bulion
- 5 catei de usturoi
- 200 gr cascaval ras
- ulei de masline
- oregano
- sare
- piper
Mod de preparare
Intr-o oala am pus apa la fiert cu putina sare.Cand a inceput sa fiarba apa am pus pastele si le-am lasat sa fiarba 10 minute.Separat intr-o tigaie am pus doua linguri de ulei de masline si am calit putin usturoiul pe care in prealabil l-am taiat feliute.
Am adaugat tonul scurs de ulei,rosiile in bulion, oregano,sare si piper.Am lasat sa fiarba 10 minute la foc mic.Cand pastele au fiert le-am scurs bine si le-am pus intr-un castron.Am adaugat peste paste sosul si am amestecat bine.Le servim cu cascaval ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu ton si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|