Scoici cu ton si sos de rosii

Postat de Adrian2016 in Paste
6 Oct 2016 | 4374 vizualizari
Scoici cu ton si sos de rosii

Micuta noastra ar manca paste toata ziua.Intr-o seara imi spune:Tati cat este de greu sa faci paste?Usor am raspuns eu.Atunci sa faci si tu ,mama face numa ea si vreau sa mananc facute de tine,asa ca m-am pus pe treaba.

Ingrediente

  • 400 gr de scoici(paste)
  • 300 gr de ton
  • 300 ml rosii in bulion
  • 5 catei de usturoi
  • 200 gr cascaval ras
  • ulei de masline
  • oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare

       Intr-o oala am pus apa la fiert cu putina sare.Cand a inceput sa fiarba apa am pus pastele si le-am lasat sa fiarba 10 minute.Separat intr-o tigaie am pus doua linguri de ulei de masline si am calit putin usturoiul pe care in prealabil l-am taiat feliute.

       Am adaugat tonul scurs de ulei,rosiile in bulion, oregano,sare si piper.Am lasat sa fiarba 10 minute la foc mic.Cand pastele au fiert le-am scurs bine si le-am pus intr-un castron.Am adaugat peste paste sosul si am amestecat bine.Le servim cu cascaval ras deasupra.

      

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu ton si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Budinca cu paste, branza si ton

Postat de rocsi_1612

Budinca cu paste, branza si ton

Intr-o cratita punem apa la fiert cu un praf de sare si cand clocoteste dam drumul pastelor. Le lasam sa fiarba cam 12 minute, apoi le rasturnam intr-o sita sa se scurga de apa. Branza o mixam...

Citeste continuarea

Cus-cus cu nuci si pesmet

Postat de MotanLaOale

Cus-cus cu nuci si pesmet

Cus-cus-ul se fierbe conform indicatiilor de pe ambalaj. Nucile se macina fin. Cus-cus-ul fiert se scurga bine de apa si se amesteca cu uleiul. Se incorporeaza nucile macinate. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.10.2016, 12:57
bune bune
la 06.10.2016, 13:29
multumesc Motan
la 06.10.2016, 13:43
Tare bune cred că sunt! Ești un tată exemplar
la 06.10.2016, 13:46
Tare bune-s!
la 06.10.2016, 14:27
multumesc Andra

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking