Scovergi reteta clasica

Postat de merisor67 in Mancaruri de post
1 Apr 2016 | 11807 vizualizari

În rețeta de față am optat pentru a le face sărate și de post, servite fiind la micul dejun alături de un ceai bun și zacuscă de legume.  

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 01.04.2016, 10:37
Ce-mi plac! Imi amintesc de copilarie!
la 01.04.2016, 10:40
la 01.04.2016, 10:42
Tare bune! Si daca sunt si de post...cu atat mai bine!
la 01.04.2016, 10:51
bune bune
la 01.04.2016, 10:58
Foarte bune! Bunica ne facea mereu !
la 01.04.2016, 11:07
la 01.04.2016, 11:35
Cam bune!
la 01.04.2016, 11:46
la 01.04.2016, 11:56
la 01.04.2016, 11:59
la 01.04.2016, 12:12
le iubesc ; eu le fac umplute cu branza si ou, dar la astea parca le zice altfel , langosi
la 01.04.2016, 12:17
ce bine arata
la 01.04.2016, 12:22
Din astea vreau si eu, sa fie fierbinti
la 01.04.2016, 13:29
minunat de bune!
la 01.04.2016, 17:39
ce faine sunt

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking