Sfecla umpluta cu nuci

Postat de katty in Mancaruri de post
20 Dec 2014 | 6611 vizualizari
Sfecla umpluta cu nuci

O reteta delicioasa de post.

Ingrediente

  • 5 sfecle rosii mici si rotunde
  • bors
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 300 gr nuci macinate
  • sare
  • piper negru macinat

Mod de preparare

Spalam bine sfeclele si le curatam.Punem sfeclele cu apa cat sa le acopere la fiert. Cand sfeclele sunt fierte de jumatate,adaugam borsul peste sfecle si fierbem pana se inmoaie.Scoatem sfeclele,le lasam sa se racoreasca putin, le taiem deasupra un capac si cu ajutorul unei lingurite scoatem mijlocul cu grija, pastrand margini de 0,5 cm.Tocam ceapa fin si o punen la calit in uleiul incins. Adaugam putina sare si o lasam pana se inmoaie. Cand este gata oprim focul, punem nuca macinata si piper macinat si omogenizam.

Umplem sfeclele cu acest amestec, apoi le punem capacele.(avem grija sa ne ramana putin amestec de ceapa si nuci).Radem sfecla pe care am scos-o din mijloc.O amestecam cu restul de nuci si ceapa, punem putina zeama ramasa de sfecle.Turnam sosul intr-o tava, asezam sfeclele si dam tava la cuptor pentru20-30 de minute.Servim sfeclele calde sau reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla umpluta cu nuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ciuperci cu spanac și soia

Postat de panacris

Ciuperci cu spanac și soia

Cubulețele de soia, se pun la fiert în apă clocotită, cu puțină sare, piper proaspăt măcinat, 1 foaie de dafin și puțin cimbru, cca. 15 minute, apoi se scoate și se scurge bine de...

Citeste continuarea

Mancare de naut cu vinete

Postat de katty

Mancare de naut cu vinete

  Curatam si spalam legumele. Morcovul il taiem rondele subtiri, ceapa o tocam fin, ardeiul gras il taiem cubulete mici. Vanata o descojim si o taiem cuburi mai mari. Presaram putina sare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.12.2014, 23:33
Asa ceva chiar nu am mai vazut!
la 21.12.2014, 22:01

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking