la 09.03.2011, 10:44 ruxy,am vazut dar am zis ca sunt paste ptr supa eu nu ca n-am mancat ieri,n-am mancat niciodata cazuta din pom
la 09.03.2011, 10:45 Pay nu-i tarziu sa faci si sa gusti...sa zicem ca e vorba de o supa adorabila , aromata si atat de delicioasa...eu o fac dupa gustul meu...si imi place la disperare se fac in 15 minute
la 09.03.2011, 10:47 atunci fac si eu azi...macar maruntelele mele sa fie in pas cu lumea
la 09.03.2011, 10:50 Eiiii pay maruntelele tale sunt in pas cu tot globul pamantesc Miti...acum la Paris, acum in Rio, sau Japan spor sa ai si sper sa iti placa..important este sa gusti sa faci dupa gustul tau...la o punga de 250, eu pun in jur de 100 gr nuca, nu pun multa ca-mi plac sfintisorii muntenesti sa aiba mai multa zeama
la 09.03.2011, 10:55 rux daca spui ca sunt grozavi la gust atunci o trec la favorite so incerc
la 09.03.2011, 11:03 Probeaza Lau
la 09.03.2011, 11:31 Tare buni,si mie tot cei cu zeama imi plac cel mai mult.
la 09.03.2011, 11:55 ruxy...mersi de explicatii din nou ....stiu si eu ca se fac focuri pe la noi prin gradina, se curata de gunoaie...si de cele 40 d epahare de bautura stioam...astea se mai practica si al noi...in schimb acei colacei dulci nu se fac... ...e interesant...pacat c anu pastram traditiile , ca sunt frumaose! te pup
la 09.03.2011, 13:27 rux i-am probat au fost deliciosi
la 09.03.2011, 15:01 Silvioara ma bucur ca iti plac multumesc scumpa mea
la 09.03.2011, 15:01 Cu mare drag Ada...si ai dreptate...traditiile sunt minunate
la 09.03.2011, 15:01 Lau te pup si ma bucur ca ti-au placut
la 09.03.2011, 18:36 Deliciosi La noi nu se fac si mananc de la tine
la 09.03.2011, 18:41 nici eu nu am mancat niciodata..cred ca sunt deliciosi