Ingrediente
- 1 pachet cu lipii
- 500 g ciuperci
- 2 linguri ulei
- 1 ciorchine de strugure cu boabe mari
- 1/2 lingurita piper negru
- 1/2 lingurita cardamom
- 1/2 lingurita cumin
- 1/2 lingurita nucsoara
- 1/2 lingurita cuisoare macinate
- 1/2 lingurita ghimbir praf
- 1/2 lingurita curry
- 1 lingurita usturoi praf
- cartofi
- sosuri la alegere
Mod de preparare
Ciupercile tocate le calim in ulei,dupa ce s-a evaporat apa din ele,adaugam boabele de struguri taiate in jumatati iar dupa 2-3min dam deoparte;
condimentam cu 1lingura din tot amestecul de condimente(restul punem intr-un borcanel si-l folosim la o alta reteta),sare,amestecam bine si lasam deoparte;
pe foile de lipie calde punem cartofi prajiti,deasupra 2-3 linguri de ciuperci apoi sosurile preferate;
cine stie,poate face maioneza de post(eu nu stiu).
Rulam lipia apoi servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma cu ciuperci si struguri" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (3)
|