Shaorma cu piept de pui la gratar

Postat de Sylvia in Mancaruri cu carne
19 Noi 2010 | 9081 vizualizari
Shaorma cu piept de pui la gratar

Azi ceva simplu si gustos, shaorma cu piept de pui la gratar.De data aceasta nu am facut eu foile de shaorma pentru ca le aveam deja cumparare in casa dar am ochit la Adi Hadean o reteta si data viitoare cand fac o sa le testez si sper sa imi iasa atat de prezentabile incat sa le postez .

Ingrediente

  • de aceasta data eu am folosit pe langa foile de shaorma,
  • piept de pui facut la gratar,
  • salata verde,
  • ceapa verde,
  • cateva ciuperci champinion facute tot la gratar,
  • cateva felii de rosii,
  • sare,
  • piper,
  • pentru dresaj
  • un fir de maioneza sau iaurt gras cu usturoi si verdeturi.

Mod de preparare

Preparare: se taie pieptul de pui fasii inguste si se condimenteaza cu sare si piper, eu am mai adaugat peste el un fir de ulei de masline pentru ca imi place aroma care i-o da dar nu este obligatoriu. Se prajeste intr-o tava neaderenta, eu am folosit Tefal care sincer vorbind isi merita renumele …zic asta  de fiecare data cand le folosesc.

Pana se face puiul pregatim restul ingredientelor si facem la gratar separat si ciupercile taiate felii. Se incalzesc foile de shaorma, eu le pun in tigaie pret de mai putin de un minut pe fiecare parte si se demareaza operatiunea. Punem la baza salata si apoi carnea peste ea .

 Adaugam a doua parte de salata, in cazul meu rondele de rosii si ceapa verde.  La sfarsit adaugam ciupercile la gratar, condimentam daca mai trebuie cu putina sare si piper ( proaspat macinat ) si garnisim cu maioneza sau sos de iaurt.

 Faza cu rulatul e diferita in functie de marimea foii. Personal le prefer pe cele mai mici , umplute cu o cantitate generoasa de ingrediente si rulate simplu prin impachetarea marginilor si apoi fixare cu o scobitoare.

 Sincer vorbind mi-a placut foarte mult rezultatul plin de culoare si arome, promit sa revin cat de repede reusesc si cu varianta de post.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma cu piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Shaorma la farfurie

Postat de MotanLaOale

Shaorma la farfurie

Pieptul de pui se taie bucati si se presara cu sare, piper si condimente pentru gratar. Se pun pe gratar si se prajesc pe ambele parti. Dupa ce sunt facute, se taie in bucati mai mici....

Citeste continuarea

Salata shaorma

Postat de MotanLaOale

Salata shaorma

Pieptul de pui se taie bucati si se presara cu sare, piper si condimente pentru gratar. Se pun pe gratar si se prajesc pe ambele parti. Dupa ce sunt facute, se taie in bucati mai mici....

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.11.2010, 14:29
ce apetisanta e..imi faci pofta...
la 19.11.2010, 14:46
yam, yam ce bine arata
la 19.11.2010, 14:57
Rocsi deseara fac de post
la 19.11.2010, 14:57
Adina
la 19.11.2010, 14:59

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking