Ingrediente
- de aceasta data eu am folosit pe langa foile de shaorma,
- piept de pui facut la gratar,
- salata verde,
- ceapa verde,
- cateva ciuperci champinion facute tot la gratar,
- cateva felii de rosii,
- sare,
- piper,
- pentru dresaj
- un fir de maioneza sau iaurt gras cu usturoi si verdeturi.
Mod de preparare
Preparare: se taie pieptul de pui fasii inguste si se condimenteaza cu sare si piper, eu am mai adaugat peste el un fir de ulei de masline pentru ca imi place aroma care i-o da dar nu este obligatoriu. Se prajeste intr-o tava neaderenta, eu am folosit Tefal care sincer vorbind isi merita renumele …zic asta de fiecare data cand le folosesc.
Pana se face puiul pregatim restul ingredientelor si facem la gratar separat si ciupercile taiate felii. Se incalzesc foile de shaorma, eu le pun in tigaie pret de mai putin de un minut pe fiecare parte si se demareaza operatiunea. Punem la baza salata si apoi carnea peste ea .
Adaugam a doua parte de salata, in cazul meu rondele de rosii si ceapa verde. La sfarsit adaugam ciupercile la gratar, condimentam daca mai trebuie cu putina sare si piper ( proaspat macinat ) si garnisim cu maioneza sau sos de iaurt.
Faza cu rulatul e diferita in functie de marimea foii. Personal le prefer pe cele mai mici , umplute cu o cantitate generoasa de ingrediente si rulate simplu prin impachetarea marginilor si apoi fixare cu o scobitoare.
Sincer vorbind mi-a placut foarte mult rezultatul plin de culoare si arome, promit sa revin cat de repede reusesc si cu varianta de post.
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma cu piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|