Snitel cu ciuperci si cascaval

Postat de ela in Pui
14 Noi 2011 | 14108 vizualizari
Snitel cu ciuperci si cascaval

m-am indragostit de snitelele astea de cum am luat prima bucatica....le-am vazut pe aici pe site...le-am adaptat putin gustului meu,ca de obicei...Gaby.....nu este pizza :)))).....nu am avut timp sa le asez frumos pe farfurie :((

Ingrediente

  • 8 felii piept de pui
  • 1 conserva ciuperci
  • praz
  • 1 ardei mic capia
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2 linguri smantana
  • 50 gr cascaval ras
  • 1 lingura parmezan

Mod de preparare

Scurgem zeama de la ciuperci si le taiem marunt.Taiem marunt si putin praz,ardeiul il curatam si il taiem cat mai mic.Punem totul intr-o craticioara cu putin ulei si lasam pe foc 5minute,amestecand din cand in cand.Cu un minut inainte de a lua de pe foc,punem smantana si amestecam bine.

Batem ouale cu sare,piper si putina vegeta.

Batem carnea de pui si o dam prin faina,apoi prin ou si o prajim in ulei.Scoatem snitelele si le punem intr-o tava si punem peste fiecare felie ciuperci,parmezan si cascaval ras.Dam la cuptor 10minute,pana se topeste cascavalul.Servim cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (83)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciuperci umplute la cuptor

Postat de aalliinnaa07

Ciuperci umplute la cuptor

Curatam ciupercile de pielita si desprindem coditele.Spalam ciupercile si coditele si le punem la scurs pe un prosop de hartie. Coditele de la ciuperci se taie marunt, la fel si usturoiul,...

Citeste continuarea

Snitel mozaic- rulat

Postat de Sidy

Snitel mozaic- rulat

Cotletul se taie felii cam de un centimetru grosime.Fiecare felie se introduce intre doua foi de plastic (intr-o punga) si se bat bine pe ambele parti avand grija sa nu se rupa. Dupa ce toate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.11.2011, 18:12
ai di mini... ce-mi faci tu mie bre
la 14.11.2011, 18:14
Mona ma doare ficatul de cat am mancat ,nu ma mai puteam opri....Cristi m-a intrebat ce este ca e tare bun
la 14.11.2011, 18:19
bun mai, bun rau snitel si ciuperci ce poate fi mai potrivit la luat valul cu bunatatea si abia la sfarsit s-a intrebat ce mananca
la 14.11.2011, 18:21
eu fac mereu snitel,dar cu ciuperci separat si pireu de cartofi,este mancarea de care nu ma satur niciodata,dar preparat asa,e si mai bun,o nebunie
la 14.11.2011, 18:22
ce bunaciunee

Vezi toate comentariile (83)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking