Snitel de curcan cu iaurt si tarhon

Postat de mihaelar63 in Curcan
13 Iul 2015 | 3875 vizualizari
Snitel de curcan cu iaurt si tarhon

Bucatile de curcan erau frumos batute si insirate. M-a gandeam cum sa le personalizez. Iaurtul stiu ca le fragezeste, deci le-am uns cu iaurt. Ochii mi-au cazut pe tarhonul pus la uscat si le-am presarat cu frunzulite din acest uimitor condiment. Am obtinut snitele pufoase, fragede cu o nota de picant usoara, deosebita. Am sa mai repet condimentarea cu tarhon, am fost uimita ce gust bun a dat.

Ingrediente

  • 1 kg carne piept curcan
  • 100 ml iaurt grecesc
  • sare
  • tarhon uscat
  • faina alba de grau
  • 3 oua
  • ulei pentru prajt [eu am avut de rapita ]

Mod de preparare

  1. Carnea de curcan se portioneaza taind felii perpendicular pe fibra .
  2. Se bat usor feliile cu batatorul de snitele intre doua folii alimentare [ sa nu se rupa , astfel se intind bine ] .
  3. Se sareaza carnea , se unge cu iaurt pe ambele parti, se prasara cu tarhon uscat .
  4. Se dau bucatile de curcan prin faiana alba .
  5. Se scutura de excesul de faina si se prajesc in ulei incins .
  6. Scoteti snitelele pe  o farfurie cu servetel de hartie  pentru a absorbi surplusul de ulei .
  7. Snitelele se servesc cu garnitura sau salata preferata .
  8. Se pot pune si la pachet intre doua felii foarte subtiri de paie unse cu mustar sau ketghup .
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan cu iaurt si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de gulii umplute

Postat de anuta

Ciorba de gulii umplute

Morcovul ,pastarnacul si radacina de patrunjel curatate si spalate se taie cubulete mici si se pun la la fiert in cca 3-4 l de apa cu o lingurita varfuita de sare.Se adauga si cartofii taiati in...

Citeste continuarea

Gulyas de curcan cu ciuperci de padure si galuste din cartofi

Postat de panacris

Gulyas de curcan cu ciuperci de padure si galuste din cartofi

Carnea se curăță și se pune la fiert în vasul multicooker-ului l programul Boil cca. 30 de minute. Apoi  se scoate și se curăță de oase. Aparatul Multicooker Phillips se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.07.2015, 16:37
Prima venita, prima servita
la 13.07.2015, 16:41
Merisor cu mare drag . Sa incerci ca este deosebit ca gust !
la 13.07.2015, 16:49
bune bune
la 13.07.2015, 16:50
A doua )
la 13.07.2015, 16:51
Ina tu primesti doua . Dar sa-i dai si lui Costel ))

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking