Snitel din parizer cu cartofi natur si branza
Postat de Patricia_Iordache_79 in Mancaruri cu carne 23 Iul 2013 | 9421 vizualizari
Nu sunt deloc adepta consumului de mezeluri din comert insa, uneori trebuie sa recunosc ca mai gust cate ceva. De aceasta data m-am gandit sa fac niste snitele din parizer asa cum mancam in copilarie. Garnitura de cartofi natur s-a potrivit de minune!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (35)
la 23.07.2013, 15:59
ce mancare buna
la 23.07.2013, 16:06
Liliana...daaa!!
la 23.07.2013, 16:07
Dia, nu prea e ea "sanatoasa" dar zau ca-i gustoasa!
la 23.07.2013, 16:09
Exact cum ii scrisesem pe Fb lui Cristi Roman,uneori simtim nevoie sa mancam ceva bun,dar buuuuuuuuuun asa sa simti cu fiecare celula satisfactia si nu ma simt deloc vinovata cand imi satisfac cate-o pofta din asta.
la 23.07.2013, 16:32
))))) ca pe vremea lui Ceausescu!
la 23.07.2013, 16:41
Ca bine zici, Dia. Asa este...cred ca "am simtit nevoia" cand am decis sa prepar aceste snitele din parizer.
la 23.07.2013, 16:42
Da, Buni!Eram marisoara cand l-au prins pe Ceausescu.
la 23.07.2013, 16:52
Nu am mancat niciodata,dar mi se pare interesant.Eu nu consum parizer,dar poate in snitele,cine stie?
la 23.07.2013, 17:04
bun
la 23.07.2013, 18:18
Si mie imi place.Imi faceam cand eram acasa
la 23.07.2013, 23:40
Geanina, nici eu nu consum mezeluri dar asa, la 100 ani, merge sa incerci.
la 23.07.2013, 23:40
Bya...
la 23.07.2013, 23:41
Andreea, ma bucur ca ti-am amintit de vremurile cand erai acasa.
la 23.07.2013, 23:58
la 24.07.2013, 00:17
Chiar imi amintesc de copilarie snitelele de parizer
Parizerul era 8 lei / kg.Si eu credeam ca nu am tinere de minte
COMENTEAZA