Snitel din parizer cu cartofi natur si branza

Postat de Patricia_Iordache_79 in Mancaruri cu carne
23 Iul 2013 | 9379 vizualizari
Snitel din parizer cu cartofi natur si branza

Nu sunt deloc adepta consumului de mezeluri din comert insa, uneori trebuie sa recunosc ca mai gust cate ceva. De aceasta data m-am gandit sa fac niste snitele din parizer asa cum mancam in copilarie. Garnitura de cartofi natur s-a potrivit de minune!

Ingrediente

  • Pentru snitele:
  • 6 felii parizer taranesc (diametru mare);
  • 1 ou mare (sau 2 mici);
  • sare;
  • piper;
  • 3-4 linguri cu faina;
  • ulei (pentru prajit);
  • Pentru garnitura:
  • 6 cartofi potriviti;
  • apa (pentru fiert cartofii);
  • putina sare;
  • 1 lingura cu ulei;
  • patrunjel proaspat;
  • 150 gr. branza de oaie

Mod de preparare

Cum preparam snitelele:

Taiem feliile de parizer in doua, pe jumatate.

Batem oul cu putin sare si adaugam putin piper. In alt vas punem faina.

Luam fiecare jumatate de felie de parizer si o dam prin faina, ou, faina. Punem felia in baia de ulei fierbinte. Procedam asa cu toate feliile de parizer.

Cand s-au rumenit pe scoatem pe servetele de bucatarie pentru a elimina surplusul de ulei.

Cum preparam carofii natur:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cubulete.

Ii punem intr-un vas, ii acoperim cu apa rece, presaram sare si o lingura de ulei.

Acoperim cu un capac si in momentul in care apa incepe sa fiarba ii lasam 20 minute cu capacul pus intr-o parte.

Cand sunt fierti, scurgem apa si punem cartofii pe farfurie. Asezam alaturi snitelele din parizer, radem branza de oaie, presaram patrunjel proaspat tocat si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din parizer cu cartofi natur si branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Musaca de cartofi

Postat de camelia75

Musaca de cartofi

1.Dupa ce spalati si curatati de coaja cartofii, ii taiati felii(nu foarte subtiri),apoi ii asezati intr-o tava tapetata cu hartie pt copt.Ungeti feliile de cartofi cu ulei de masline si ii...

Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu ciolan afumat ( la multicooker )

Postat de Ina

Tocanita de cartofi cu ciolan afumat ( la multicooker )

Curatam legumele , le spalam si le tocam ( ceapa, ardei gras, usturoi ), apoi le punem in vasul de la multicooker impreuna cu 4-5 linguri cu ulei. Pornim aparatul pe programul stew, cu capacul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.07.2013, 14:41
light
la 23.07.2013, 14:42
la 23.07.2013, 14:49
Arata nemaipomenit
la 23.07.2013, 14:52
bun
la 23.07.2013, 14:53
Exact ca in copilarie cand nu stiam de snitel de pui, porc sau alte cele ci facute din parizer. Erau asa buneeeee

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking