Snitel elvetian

Postat de Oana in Pui
9 Dec 2009 | 13950 vizualizari
Snitel elvetian

O reteta pe care am gasit-o intr-una din cartile mele Reader's Digest.

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • 3 linguri cu faina
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • pesmet
  • 8 feliute de bacon
  • 8 feliute de cascaval
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, apoi se taie felii si se bate cu ciocanul de snitele. Ies 8 bucati.

Se bat ouale si se amesteca cu faina, sare, piper si un varf de cutit nucsoara. Se omoenizeaza compozitia. Pesmetul se aseaza pe o farfurie.

Se incinge putin ulei intr-o tigaie de teflon, se tavalesc snitelele prn compozitia de ou, apoi prin pesmet si se prajesc. Se intors apoi pe partea cealalta si se aseaza deasupra o feliuta de bacon si cascaval. Se lasa pana se rumeneste snitelul si incepe sa se topeasca felia de cascaval.

Se servesc fierbinti cu piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel elvetian" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciocanele de pui cu ciuperci si porumb murat

Postat de MotanLaOale

Ciocanele de pui cu ciuperci si porumb murat

Ciocanelele se curata bine , se spala, si se usuca de apa. Se presara cu vegeta, piper, boia pe toate partile. Intr-o tava se pun 3 linguri de ulei. Se curata ceapa, se toaca marunt si se...

Citeste continuarea

Vol-au-vent cu pui și ciuperci

Postat de ctlina

Vol-au-vent cu pui și ciuperci

Puneti foile de foietaj una peste alta. Foaia groasa obtinuta o intindeti un pic cu un rulou. Cu un cerc de metal de 8 cm taiati discurile (16 discuri pentru 8 vol-au-vent). Faceti gauri in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.12.2009, 12:20
sunt o bunatate
la 09.12.2009, 12:59
cred ca sunt bune da...astea toate deja azi le-ai facut?
ce harnica esti
la 09.12.2009, 13:43
Rivka, aseara am papat bunatatile, dar n-am avut timp sa postez...doar waffele sunt de azi dimineata Snitelul e cel obisnuit, chiar nu mai facusem de muuult prajit, de cand cu "moda" la cuptor
la 09.12.2009, 13:44
ce pofta mi-ai facut, Oana, mai ales ca nu am mai mancat snitele cam de mult! arata foarte bine!
la 09.12.2009, 13:45
Multumesc, Liana

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking