Snitel italian - cu dovlecel si busuioc

Postat de mihaelar63 in Porc
28 Ian 2019 | 3644 vizualizari
Snitel italian - cu dovlecel si busuioc

 De cum am gasit aceasta reteta, am stiut ca este pe placul meu .Inspiratia a venit de aici https://www.feminis.ro/snitel-italian_50107.html . Nu are cum sa nu-mi placa . Mi-a lipsit busuiocul verde dar gustul a fost suplinit de pesto si busuioc  uscat .O reteta facila si gustoasa !!!!

Ingrediente

  • 8 buc cotlet porc [ 700 gr aprox]
  • 2 linguri cu varf pesto genovese - la borcan
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri parmezan ras marunt
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura busuioc uscat maruntit
  • 1 rosie mare
  • 1 cutie rosii pasate -400 gr
  • 14 cutie mozarella bilute -125 gr
  • sare
  • piper
  • rucola verde, castravete rosii cherry la servit
  • cartofi aurii -garnitura

Mod de preparare

  1.  Bucatile de cotlet se ung pe ambele parti cu pesto de busuioc . Eu am avut la borcan .
  2. Ungeti o tava cu unt si asezati carnea  in ea .
  3. Dovlecelul se spala si se razuieste pe razatoarea cu ochiuri mari .
  4. Rosia se spala se curata de pelita si se toaca marunt .
  5. Amestecati dovlecelul cu parmezanul  rosia tocata , rosiile pasate , smantana , sare si piper .
  6. Acesta commpozitie se intinde deasupra bucatilor de cotlet unse cu pesto .
  7. Bilutele de mozarella se taie in jumatati si se distribuie in mod egal pe suprafata tavii .
  8. Dati tava la cuptor timp de 20 minute la cuptorul preincalzit la 200 grade Celsius .
  9. Serviti preparatul cald insotit de verdeturi si / sau garnitura preferata .

                   Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel italian - cu dovlecel si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpă de porc cu ciuperci și praz

Postat de panacris

Pulpă de porc cu ciuperci și praz

Pulpa de porc se fasonează ca să iasă un dreptunghi, ce se poate rula, apoi se asezonează de sare, piper și se pune la rece, cca. 15 minute. Între timp se curăță prazul, ciupercile,...

Citeste continuarea

Coaste fierte in bere

Postat de oanapl

Coaste fierte in bere

Pui coastele într-o oală încăpătoare.  Pui foile de dafin (eu nu am avut), cimbrul și boabele de piper în oală, urmate de morcovi, țelină și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2019, 20:25
bun bun
la 28.01.2019, 20:33
Foarte bun!
la 28.01.2019, 20:34
Ete na acum au si macaronarii stilul lor la snitele... ;-bd
la 28.01.2019, 21:09
Cleme , ei avut mereu ;D cei din nord de la ei s-au inspirat yahoo06.gif
la 28.01.2019, 21:10
o bunatate

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking