Ingrediente
- 8 buc cotlet porc [ 700 gr aprox]
- 2 linguri cu varf pesto genovese - la borcan
- 2 linguri smantana
- 2 linguri parmezan ras marunt
- 1 lingura unt
- 1 lingura busuioc uscat maruntit
- 1 rosie mare
- 1 cutie rosii pasate -400 gr
- 14 cutie mozarella bilute -125 gr
- sare
- piper
- rucola verde, castravete rosii cherry la servit
- cartofi aurii -garnitura
Mod de preparare
- Bucatile de cotlet se ung pe ambele parti cu pesto de busuioc . Eu am avut la borcan .
- Ungeti o tava cu unt si asezati carnea in ea .
- Dovlecelul se spala si se razuieste pe razatoarea cu ochiuri mari .
- Rosia se spala se curata de pelita si se toaca marunt .
- Amestecati dovlecelul cu parmezanul rosia tocata , rosiile pasate , smantana , sare si piper .
- Acesta commpozitie se intinde deasupra bucatilor de cotlet unse cu pesto .
- Bilutele de mozarella se taie in jumatati si se distribuie in mod egal pe suprafata tavii .
- Dati tava la cuptor timp de 20 minute la cuptorul preincalzit la 200 grade Celsius .
- Serviti preparatul cald insotit de verdeturi si / sau garnitura preferata .
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel italian - cu dovlecel si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|