Snitele aurii

Postat de MotanLaOale in Mancare copii
12 Iul 2019 | 2452 vizualizari
Snitele aurii

A aparut un nou pesmet si a trebuit incercat. Este mai bun decat cel obisnuit. "Meniu copii"

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc
  • 4 oua
  • 150 g faina
  • 200 g pesmet auriu granulat
  • condiment pentru carne de porc
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de pulpa se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii potrivite.

Feliile de carne se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente.  

Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.

Intr-o farfurie, se pune faina.

In alta farfurie, se bat ouale si se pune sare.

Pesmetul auriu se pune in alta farfurie.

Bucatile de carne se dau prin faina, prin ou si prin pesmet.

Se prajesc intr-o tigaie, in ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe servetele absorbante.

Noi le-am servit cu piure de cartofi si salata de ardei copti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele aurii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Snitel italian - cu dovlecel si busuioc

Postat de mihaelar63

Snitel italian - cu dovlecel si busuioc

 Bucatile de cotlet se ung pe ambele parti cu pesto de busuioc . Eu am avut la borcan . Ungeti o tava cu unt si asezati carnea  in ea . Dovlecelul se spala si se...

Citeste continuarea

Snitele aurii si crocante cu pireu de cartofi

Postat de trifadalia

Snitele aurii si crocante cu pireu de cartofi

Pieptul de pui se spala, apoi se feliaza si se condimenteaza cu sare, piper si se stropeste cu ulei. Se lasa de pe o zi pe alta la condimentat. Cartofii se curata, se spala, apoi se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.07.2019, 17:42
Bune!
la 12.07.2019, 18:07
L-am incercat si eu,este f bun!
la 12.07.2019, 18:13
la 12.07.2019, 19:10
Bune rău, rău!
la 12.07.2019, 19:54
Bune, ne plac mult!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking