Snitele crocante de curcan la Multicooker

Postat de miha in Curcan
21 Noi 2013 | 6757 vizualizari
Snitele crocante de curcan la Multicooker

Ingrediente

  • ~300 g piept de curcan
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • sare si piper
  • busuioc uscat
  • fulgi de porumb pentru crusta
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pieptul de curcan se feliaza subtire si se bate putin cu cioccanul de snitele, daca este necesar. In cazul in care optati sa bateti carnea acoperiti-o mai intai cu o folie alimentara.

Separat se bat bine cele 2 oua cu sare, piper si busoioc uscat, dupa gust. Se adauga faina si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena, ca o smantana mai subtire. In cazul in care compozitia iese prea groasa se subtiaza cu putin lapte.

Fulgii de porumb se maruntesc. Se pun intr-o punga mai groasa si se bat putin cu sucitorul sau se dau cateva pulsuri la robotul de bucatarie.

Fiecare bucata de carne se trece prin amestecul de ou cu faina, apoi prin fulgii de porumb.

Adaugam ulei in oala interioara a aparatului. Apasati butonul MENU si selectati programul FRY. Prajum bucatile de carne, cate 3-4 minute pe fiecare parte.

Snitelele se servesc calde alaturi de cartofi cu rozmarin si parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante de curcan la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc

Postat de gurita_ta2005

Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc

Reteta de chiftele o gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/chiftele-de-curcan-74281.html Pentru sos: Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline impreuna cu...

Citeste continuarea

Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker

Postat de Oana

Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker

Pulpa de curcan se cresteaza din loc in loc, se spala si se pune in vasul de la Multicooker. Se mixeaza la robot ardeiul capia cu usturoiul, ceapa si rosiile si se pune amestecul peste carnea de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.11.2013, 11:10
la 21.11.2013, 11:11
bune bune
la 21.11.2013, 11:20
foarte gustoase
la 21.11.2013, 11:31
ce bine arata
la 21.11.2013, 11:38
Foarte bine arata!

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking