Ingrediente
- 500gr cotlet de porc,
- 2 oua,
- 1ling smantana,
- 1 ling mustar,
- faina,
- fulgi de porumb,
- sare,
- piper,
- boia,
- un pic de ulei.
Mod de preparare
Uleiul,boiaua,sarea si piperul se amesteca formandu-se o pasta.Carnea se sterge bine si se taie felii de 1cm grosime.Fiecare felie se bate sub o folie de nailon,pe ambele parti.
Intr-un bol se sparg ouale,se adauga smantana si mustarul si se bat bine cu o furculita.
Fiecare felie de carne se da prin pasta obtinuta,apoi prin faina,amestecul de oua,smantana si mustar si prin fulgiii de porumb.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pun feliile de carne.Se dau la cuptor.Dupa 10-15min snitelele se intorc pe partea cealalta.Se mai lasa inca 15 min pana se rumenesc frumos apoi se scot din cuptor.
Se sevesc calde cu o garnitura de cartofi sau reci,ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|