Snitele de porc crocante

Postat de MotanLaOale in Porc
18 Noi 2016 | 5787 vizualizari
Snitele de porc crocante

Foarte bune.

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc
  • 3 oua
  • 250 gr fulgi de porumb
  • 100 gr faina
  • vegeta
  • condimente pentru carne de porc
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Bucatile de pulpa se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii potrivite.

Feliile de carne se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente. Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.

Intr-o farfurie se pune faina.

In alta farfurie se bat ouale si se pune sare.

Fulgii de porumb se sfarama putin si se pun in alta farfurie.

Bucatile de carne se dau prin faina, prin ou si prin fulgii de porumb.

Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe ambele partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe servetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc crocante" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Snitele crocante de porc

Postat de margo

Snitele crocante de porc

Uleiul,boiaua,sarea si piperul se amesteca formandu-se o pasta.Carnea se sterge bine si se taie felii de 1cm grosime.Fiecare felie se bate sub o folie de nailon,pe ambele parti.    ...

Citeste continuarea

Snitele crocante

Postat de DanaModog

Snitele crocante

Carnea se bate si se sareaza si pipereaza. Oul se bate cu sare si putina faina. Se dau snitelele prin faina, apoi prin ou si dupa prin fulgi de porumb sfaramati. Se prajesc in ulei incins si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.11.2016, 15:18
la 18.11.2016, 15:19
ce-mi plac snitelele aşa crocanţoase
la 18.11.2016, 15:34
Croco din astea vreau si eu...fara numar...
la 18.11.2016, 15:55
la 18.11.2016, 16:40
Multumesc

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking