Ingrediente
Ingrediente Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet
- 500 g muschi de porc
- 4 oua mici
- 4 linguri faina
- 10 linguri pesmet
- sare (vegeta)
- piper
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Preparare Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet
Muschiul de porc se taie in felii potrivite ,apoi se bate usor fiecare felie cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare (vegeta) si piper si se lasa sa stea 15-20 de minute.Ouale se bat cu un praf de sare (vegeta) si piper.
Se da fiecare felie de carne prin faina, apoi prin oul batut si in final prin pesmet, si se preseaza usor suprafata snitelului ca sa adere pesmetul cat mai bine. Se prajesc pe ambele parti cate 3 - 4 minute in uleiul incins. Se lasa la scurs pe prosoape de hartie. Se pot servi simple sau cu diverse garnituri. Pofta buna!
Cu ce merg snitelele cel mai bine? Cu piure si salata de varza!
Imi place mult varianta asta de Snitel de curcan
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|