Snitele de porc cu garnitura de orez cu legume

Postat de Adrian2016 in Porc
19 Iul 2016 | 9784 vizualizari
Snitele de porc cu garnitura de orez cu legume

Imi plac snitelele sub orice forma si cu orice fel de garnitura.

Ingrediente

  • 8 bucati de cotlet fara os
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • Ptr garnitura:
  • 200 gr de orez prefiert
  • 400 gr supa de pui
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 ardei kapia
  • 2 rosii

Mod de preparare

       Cotletele le batem bine pe ambele parti.Le saram,piperam,le trecem prin faina si ouale batute bine cu putina sare si piper.Le prajim pe rand in ulei incins.

       Separat preparam garnitura: orezul il fierbem in supa de pui pana cand se umfla.Ceapa se taie marunt  si ardeiul cubulete. Rosiile se decojesc, indepartam semintele si le taiem cubulete.Intr-o cratita se pune uleiul la incins adaugam legumele si le lasam la calit .Legumele se calesc cca 5  minute la foc mediu, apoi adaugam orezul spalat. Se amesteca bine si se lasa sa fiarba cateva minute, impreuna cu legumele.Se serveste alaturi de snitele si muraturi.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc cu garnitura de orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Coaste cu bere cu ghimbir la cuptor

Postat de rocsi_1612

Coaste cu bere cu ghimbir la cuptor

Coastele de porc le spalati si le stergeti usor cu niste servetele de bucatarie. Eu le-am avut portionate, dar daca aveti coasta intreaga, o puteti pregati si asa. Puneti in recipientul...

Citeste continuarea

Tochitura in sos de vin

Postat de Patricia_Iordache_79

Tochitura in sos de vin

Taiem carnea in bucati potrivite. La fel procedam si cu slaninuta afumata. Scarita o taiem pe langa os si o lasam bucati mari. Tocam usturoiul verde si ceapa. Intr-un vas (de preferinta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.07.2016, 18:27
Cam bun...
la 19.07.2016, 18:57
foarte bune!
la 19.07.2016, 19:03
Yummy!
la 19.07.2016, 19:06
Un meniu tare copios!
la 19.07.2016, 20:30
Bun bun!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking