Snitele de porc, marinate cu mustar si ardei iute

Postat de mihaelar63 in Porc
1 Apr 2020 | 4658 vizualizari
Snitele de porc, marinate cu mustar si ardei iute

 Imi place schimbarea si asezonarea diferita la preparate. De aceasta data am facut snitele din cotlet de porc marinate cu mustar si ardei iute.

Ingrediente

  • 6 felii frumoase cotlet de porc
  • 2 linguri mustar
  • 2 lingurite pasta de ardei iute-productie proprie
  • 2 oua
  • 2 linguri varf cu faina alba
  • 6 linguri lapte
  • 1/2 praf copt
  • piper negru macinat
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • salata verde, rosii pentru servit

Mod de preparare

  1. Feliile de cotlet se bat cu batatorul de snitele pentru  a obtine  felii subtiri .
  2. Se ung feliile de carne pe ambele parti cu mustar si ardei iuti tocati .
  3. Tot pe ambele parti, carnea se sareaza si se pipareaza .
  4. Lasati carnea sa se odihneasca la rece minimum 30 minute .
  5. Puteti pregati astfel carnea chiar si cu o zi inainte cu conditia sa o pastrati la rece .
  6. Se bat ouale cu lapte , sare si apoi se incorporeaza  2 linguri  de faina alba si praful de copt .
  7. Recent am descoperit trucul cu praf de copt .Imi plac nemaipomenit snitelele moi si pufoase care se topesc in gura .
  8. Bucatile de cotlet marinate  se trec prin faina alba ,amestecul cu ou si se prajesc in ulei incins .
  9. Scoteti snitelele pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .
  10. Snitelele se pot servi calde  alaturi de garnitura preferata sau doar cu legume crude . Sunt gustoase chiar si dupa ce s-au racit .

                     Pofta Buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc, marinate cu mustar si ardei iute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

Postat de katty

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

Pulpa de porc o taiem cubulete de marime potrivita si o punem la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-a rumenit usor, o stingem cu apa cat sa o acopere si o lasam sa fiarba pana scade la jumatate....

Citeste continuarea

Tocanita de legume cu carne de porc

Postat de Patricia_Iordache_79

Tocanita de legume cu carne de porc

Punem uleiul intr-o cratita de inox si adaugam carnea taiata cubulete. Lasam sa se rumeneasca usor amestecand rar.  Dupa aproximativ 15-20 minute adaugam ceapa tocata marunt si ardeiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.04.2020, 16:55
Tare bune!
la 01.04.2020, 16:58
Foarte bune!
la 01.04.2020, 17:12
Bune
la 01.04.2020, 17:20
bune bune
la 01.04.2020, 17:59
Ai, ce bune! Îmi iau turtele chinezești și vin la tine

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking