Ingrediente
- 6 felii frumoase cotlet de porc
- 2 linguri mustar
- 2 lingurite pasta de ardei iute-productie proprie
- 2 oua
- 2 linguri varf cu faina alba
- 6 linguri lapte
- 1/2 praf copt
- piper negru macinat
- sare
- ulei pentru prajit
- salata verde, rosii pentru servit
Mod de preparare
- Feliile de cotlet se bat cu batatorul de snitele pentru a obtine felii subtiri .
- Se ung feliile de carne pe ambele parti cu mustar si ardei iuti tocati .
- Tot pe ambele parti, carnea se sareaza si se pipareaza .
- Lasati carnea sa se odihneasca la rece minimum 30 minute .
- Puteti pregati astfel carnea chiar si cu o zi inainte cu conditia sa o pastrati la rece .
- Se bat ouale cu lapte , sare si apoi se incorporeaza 2 linguri de faina alba si praful de copt .
- Recent am descoperit trucul cu praf de copt .Imi plac nemaipomenit snitelele moi si pufoase care se topesc in gura .
- Bucatile de cotlet marinate se trec prin faina alba ,amestecul cu ou si se prajesc in ulei incins .
- Scoteti snitelele pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .
- Snitelele se pot servi calde alaturi de garnitura preferata sau doar cu legume crude . Sunt gustoase chiar si dupa ce s-au racit .
Pofta Buna !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc, marinate cu mustar si ardei iute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|