Ingrediente
- Pt snitele:
- 1 piept de pui dezosat
- 2 cartofi potriviti
- 100 gr smantana
- 2-3 linguri faina
- 1 ou
- sare
- piper
- 1 varf de cutit busuioc uscat
- faina pentru tavalit puiul
- Pt orez:
- o cescuta orez
- 3 cescute supa pui
- sare, piper
- patrunjel verde
- 3 linguri ulei
Mod de preparare
Snitele:
- se taie sutirel pieptul de pui, se da prin faina , apoi printr-un amestec obtinut din cartofii curatati, dati prin razatoare si storsi de zeama, smantana, sare, piper, busuioc, faina si ou si se pun in tigaie la prajit in putin ulei
- cand sunt gata se scot pe servetele absorbante sa se raceasca
Orezul:
- se pune orezul spalat la fiert in supa cu ulei, sare, piper cam 15 min dupa care se acopera cu un capac si se lasa pana orezul absoarbe toata apa si infloreste frumos
Se serveste ca atare sau cu salata, muraturi, etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta de cartofi cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (37)
|