Snitele din piept de pui cu mozzarela si cascaval la cuptor

Postat de Alepaty in Pui
16 Noi 2015 | 8689 vizualizari
Snitele din piept de pui cu mozzarela si cascaval la cuptor

Am mancat la un restaurant aceste snitele de Sf.Mihail & Gavril, si a 2 a zi, le-am facut si eu. O minunatie!!

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 100 g faina
  • ulei ptr prajit
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 1 mozzarella
  • 100 g cascaval

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza si se bat pentru snitele.

Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa cateva minute ca sa patrunda condimentele in carne.

Se bat cele 3 oua impreuna cu sare si piper.

Snitelele se trec prin faina si prin ou batut si se prajesc pe o parte si pe cealalta in uleiul bine incins.

Se feliaza mozzarella si cascavalul se da pe razatoare.

O tava de copt se tapeteaza cu hartie de copt si se aseaza snitele de piept de pui,se presara cascaval ras si mozzarella

Se introduce in cuptorul preincalzit,la 180 de grade cca 15 minute pana se topesc branzeturile.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui cu mozzarela si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Papricas cu galuste

Postat de sufletista

Papricas cu galuste

Carnea de pui se spala si se prajeste in putin ulei pana isi schimba culoarea. Scoatem carnea pe o farfurie, adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin. Adaugam boiaua de ardei,...

Citeste continuarea

Pui la cuptor

Postat de rhapsody

Pui la cuptor

1. Spala puiul bine si pune-l intr-un vas incapator, pune deasupra saramura cat sa il acopere si baga vasul in frigider pentru 24 h. In caz ca ramane o parte neacoperita te duci si rasucesti puiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.11.2015, 22:25
Interesant
la 16.11.2015, 22:31
Multumesc
la 16.11.2015, 22:35
la 16.11.2015, 22:38
Ce bune!
la 16.11.2015, 22:44
Aaoooleu, arata bestial! Vreau si eu !

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking