Snitele din soia cu salata si rosii

Postat de Valclaudia in Mancaruri de post
11 Aug 2013 | 4422 vizualizari
Snitele din soia cu salata si rosii

o mancare de post tare gustoasa

Ingrediente

  • 10 buc soia pentru snitele
  • 1 lingurita vegeta
  • cca 100 ml ulei
  • 2 linguri de faina
  • 3 catei de usturoi
  • 1 capatana de salata verde
  • 2-3 rosii de gradina
  • sare cu aroma de verdeata

Mod de preparare

Hidratam bucatile de soia punandu-le la fiert timp de 5 min. in apa cu vegeta.

Incercam cu furculita daca sunt fierte apoi le lasam la scurs intr-un ciur.

Dupa ce s-au scurs de apa le trecem prin faina si le prajim in ulei la foc mare pana se rumenesc pe ambele parti.

Le scoatem pe hartie absorbanta sa scapam de uleiul in exces.

Spalam salata si rosiile, le taiem dupa preferinta,curatam usturoiul si il taiem feliute le aranjam pe farfurie, presaram putina sare cu verdeata,adaugam in farfurie 2, 3 snitele si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din soia cu salata si rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cosulete de linte cu guacamole

Postat de camelia75

Cosulete de linte cu guacamole

Mod de preparare cosulete Spalam lintea sub jet de apa rece,apoi o lasam la scurs. Amestecam lintea cu galbenusul,parmezanul si pesmetul cu grija pentru a nu sfarama lintea. Puneti 2...

Citeste continuarea

Cartofi manastiresti (de post)

Postat de RODIMUR

Cartofi manastiresti (de post)

Se curăță ceapa, se spală, se taie și se călește ușor, în ulei suficient și la foc mic, fără a se rumeni. Usturoiul se curăță, se spală, se mărunțește și se face...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.08.2013, 10:17
Ce buna trebuie sa fie!
la 11.08.2013, 10:19
la 11.08.2013, 10:26
Suuuper!
la 11.08.2013, 10:26
la 11.08.2013, 10:55

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking