Snitele italiene cu carne de porc si parmezan

Postat de AndrutzaP in Porc
13 Apr 2016 | 2367 vizualizari
Snitele italiene cu carne de porc si parmezan

Noua ne plac mult snitelele, mai ales ca eu fac aproape zilnic sandwischuri pentru pachetul iubitului. Cum ne-am cam plictisit de traditionalele sniteleam zis ca putem incerca altceva. Reteta originala are si usturoi in compozitie, dar pe mine nu m-a atras ideea.

Ingrediente

  • 10 snitele carne de porc (10 bucati potrivite ca si marime)
  • 3 oua
  • 100 g parmezan ras
  • 50 g faina
  • 50 g pesmet
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper

Mod de preparare

Fiecare bucata de carne se inveleste in folie de plastic si se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti. Apoi, individual, se pudreaza cu sare si piper.

Apoi, in cate o farfurie asezati ingredientele astfel.

1-faina

2-cele 3 oua batute amestecate cu jumatate din cantitatea de parmezan ras

3-pesmetul amestecat cu restul de parmezan si cu patrunjelul tocat marunt

Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt si asezati-o la indemana, langa aragaz.

Fiecare bucata de carne o treceti prin toate cele 3 farfurii, in ordinea prezentata mai sus. Acoperiti carnea cat mai bine, pe toate partile.

Prajiti snitele in ulei incins foarte bine. Le lasati la prajit pana se intareste crusta de la suprafata (atunci cand apucati snitelul cu un cleste sa ramana "batos")

Cand sunt gata (conform instructiunilor de mai sus) le luati din tigaie cu un cleste si le puneti direct in tava pusa langa aragaz.

Dupa ce ati prajit toate snitelele, le bagati in cuptorul preincins la 200 grade celsius pentru 10-15 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele italiene cu carne de porc si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta Bengoasa

Postat de Constelatialeu

Placinta Bengoasa

Mai intai, scoatem aluatul sa se dezghete. Pregatim carnea pentru tocat, o taiem in bucati mai mici si o tocam prin sita mai mare. Pregatim legumele, curatam morcovul si il dam prin razatoarea...

Citeste continuarea

Rulada de porc

Postat de sufletista

Rulada de porc

Bucata de carne se sareaza si se lasa 2 ore la rece. Se  stropeste carnea cu ulei si se condimenteaza carnea cu condimente si se ruleaza cat mai strans. Se leaga cu ata si se lasa 24...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2016, 09:53
la 13.04.2016, 10:07
la 13.04.2016, 10:20
la 13.04.2016, 10:27
Foarte bune!
la 13.04.2016, 10:28

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking