Ingrediente
- 10 snitele carne de porc (10 bucati potrivite ca si marime)
- 3 oua
- 100 g parmezan ras
- 50 g faina
- 50 g pesmet
- 1 legatura patrunjel
- ulei pentru prajit
- sare, piper
Mod de preparare
Fiecare bucata de carne se inveleste in folie de plastic si se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti. Apoi, individual, se pudreaza cu sare si piper.
Apoi, in cate o farfurie asezati ingredientele astfel.
1-faina
2-cele 3 oua batute amestecate cu jumatate din cantitatea de parmezan ras
3-pesmetul amestecat cu restul de parmezan si cu patrunjelul tocat marunt
Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt si asezati-o la indemana, langa aragaz.
Fiecare bucata de carne o treceti prin toate cele 3 farfurii, in ordinea prezentata mai sus. Acoperiti carnea cat mai bine, pe toate partile.
Prajiti snitele in ulei incins foarte bine. Le lasati la prajit pana se intareste crusta de la suprafata (atunci cand apucati snitelul cu un cleste sa ramana "batos")
Cand sunt gata (conform instructiunilor de mai sus) le luati din tigaie cu un cleste si le puneti direct in tava pusa langa aragaz.
Dupa ce ati prajit toate snitelele, le bagati in cuptorul preincins la 200 grade celsius pentru 10-15 minute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele italiene cu carne de porc si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|