4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Socata reteta bunicii La Amman au inflorit lamaii,castanii dar si socul ! Socata este una din bauturile preferate ale copilariei mele.
Ingrediente
Mod de preparareSocata reteta bunicii Inflorescentele de soc se spala cu grija. Zaharul se dizolva in apa. Lamaile se curata de coaja, se taie in bucati mai mici si se storc usor de suc in apa cu zahar. Se adauga inflorescentele de soc si se lasa 24 de ore; se mai amesteca din cand in cand lichidul. Se strecoara si se toarna in sticle. Se lasa la temperatura camerei 2 zile pentru a se acidula. Se pune sucul la frigider si se bea rece. Daca ti-a placut reteta noastra "Socata reteta bunicii" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Pungasa_Rogue
Socata reteta bunicii Intr-un borcan mare se pun zaharul, apa, boabele de orez si florile de soc spalate. Lamaia se spala, se taie pe jumatate si se stoarce, apoi se taie felii si se pune in...
Citeste continuareaPostat de Oana
Socata reteta bunicii In jumatate de litru de apa fierbinte dizolvati zaharul, apoi lasati la racit. Amestecati cu restul de apa, zeama si pulpa de lamaie, adaugati florile de soc spalate si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|